Header
Header

We did it again!

The Perfect Run

Foto startterrein

Wat was het mooi! Nog altijd genieten we na van wat de boeken in zal gaan als "Onze Perfectste Roparun". Geen blessures, geen improvisaties, (bijna) geen regen: Alles top! Wel een beetje saai eigenlijk, nu hopen dat we deze editie niet gaan vergeten... Wat was er bijzonder aan deze run, naast het feit dat alles perfect ging

  • Het was koud. Heeel koud. We kunnen bijna zeggen dat het team dat de nachten liep geluk had, want in bed in de vrachtwagen kwamen de rookwolken uit de monden, en dan slaap je niet lekker... Wat niet weg neemt dat het ook voor het lopende (en vooral fietsende) deel van ons team ook niet eenvoudig was.
  • We hebben 1 keer bezoek gehad van de ANWB: Er was een lampje kapot. Een tweede keer moest de ANWB bijna komen, omdat de koppeling plat op de vloer van de bus lag. Gelukkig loste dat zichzelf door onbekende redenen al snel weer op, zodat we alsnog met de bus op pad konden gaan.
  • Er was een fiets met een lekke band. Gelukkig nog voordat de fiets de vrachtwagen in ging richting parijs, dus dit was op tijd opgelost.
  • Maar bovenal was het weer een roparun waarbij de goede sfeer er altijd in zat! Er is geen onvertogen woord gevallen, en we steunden elkaar als het even lastig was. Dus teamspirit bovenal. Gelukkig is dat voor ons team niet heel bijzonder, tot noch toe is elk jaar een feestje geweest.

Dus al met al zijn we zeer tevreden. De roparun was weer ouderwets "de kers op de taart", na alle tijd die we in de voorbereidingen hebben gestoken. En nu? Evalueren, geld tellen (uiteraard wordt de totaalopbrengst met onze trouwe volgers gedeeld), feest vieren in alcazar, en dan vlug door naar volgend jaar. Onze lat gaat weer een stapje hoger, en na deze perfecte run wordt het zoeken naar een hogere lat!

Hierbij nogmaals bedankt aan al onze sponsors! Dankzij jullie kunnen we binnenkort een prachtige donatie doen aan de roparun!

 

Footer