Header
Header

Alles op rolletjes!

Morgen laden

Oh mensen, wat komt het weer dichtbij. De laatste lijstjes staan klaar, morgen gaan we alles laden en controleren of we compleet zijn.

Zo op de valreep nog een paar mooie sponsor erbij: Dirk van den Broek Barendrecht Muziekplein voor 250 euro aan boodschappen, en Van Duuren Districenters voor 250 euro.

Maar daarnaast... Echt geweldig... Via de site van de roparun, aan "losse" donaties van vrienden en bekenden al zo'n 3.000 euro opgehaald! Ongelooflijk trots zijn wij op onze betrokken achterban! En natuurlijk hopen we op jullie te rekenen als wij het moeilijk hebben onderweg, want die momenten zullen komen.

Wij werken morgen nog even hard door, en dan zaterdag "de kers op de taart": De roparun zelf. Ongetwijfeld weer vol mooie nieuwe ervaringen, gezellige muziek in de bus, de slappe lach zo hier en daar, en een schouder om op te steunen als het even teveel wordt...

We hebben er allemaal ontzettend veel zin in, en hopen jullie te zien tijdens een van onze doorkomsten, of bij de finish in Rotterdam - aan de voet van de Erasmusbrug.

Deze blog zal niet worden onderhouden tijdens de run. Op onze facebook pagina is wel altijd nieuws te vinden, en ook actuele doorkomsttijden voor de belangrijkste plaatsen: https://www.facebook.com/2organize4life/

Footer